Русия покани комитет на ООН с цел преместване на мястото на сесиите

...
Русия покани комитет на ООН с цел преместване на мястото на сесиите
Коментари Харесай

Официално: Русия прехвърля сесии на ООН от САЩ към Европа, за да следи нещата

Русия покани комитет на Организация на обединените нации с цел преместване на мястото на сесиите от Ню Йорк до Виена или Женева. Според съветската страна прехвърлянето е нужен заради противозаконни дейности на Съединени американски щати против дипломати от Москва. Между другото, " визовата война " на двете страни доближи ново равнище, когато съветската делегация не съумя да се добере до сесията на Общата генерална дирекция на Организация на обединените нации.

Русия публично показа за разглеждане от Първия комитет на Общото заседание на Организация на обединените нации процедурно решение за отсрочване на работата на този орган от Ню Йорк заради недружелюбна визова политика на Съединени американски щати, съобщи РИА Новости.

Руската страна предложи да се реалокира Първият комитет на ГГУ във Виена или Женева, сподели източникът на организацията, гласуването по този план би трябвало да се организира през ноември.

Москва импровизирано предложения комисията да прегледа този въпрос при започване на октомври. Причината за това беше отводът от визи за съветски дипломати от Съединени американски щати по време на Общото заседание на Организация на обединените нации. Така че шефът на Съвета на комисията по федерация по външни работи Константин Косачев не можа да пристигна в Ню Йорк. Като се има поради, че съветските дипломати е трябвало да участват на Конференцията на Организация на обединените нации за изчерпателен контракт за възбрана на нуклеарните тествания, Москва дефинира дейностите на Вашингтон като противозаконни.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР